Econordica säljer ekologiska salvor och linneprodukter från Mosters. Här hittar du verktyg för hud- och nagelvård. Vi har många olika tvålar och är störst i Sverige på havssvampar. Nytt hos oss är Ecopharmacy som kommer presentera egenvård enligt komplemäntärmedicin såsom öronakupressur, zonterapi och gua sha. Snabba leveranser.                                   

Fri frakt om du handlar för mer än 800 kr annars från 29 kr (Gäller ej Axzion B2B)    

 

Hej Axzion-Importkund!

Vi har valt att stänga Axzion-Imports egen webbutik. Det har varit problem med SEO, sökoptimeringen, i Google eftersom vi har samma varor och texter på vår konsumentsida, Econordica, så har detta "krockat" och vi har tappat massor i ranking.

Därför har vi valt att ha en speciell kundgrupp på Econordicas sida som Axzionkunder såsom du loggar in i. Se längst upp till höger, Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du använde på Axzions sida. Där kommer du bara att se de varor som du kan köpa på Axzion. Dessvärre så dras inte rabatten (40%) förrän du är i kassan. Så de priser du ser är de som finns på Econordica men som sagt du får du samma rabatt som tidigare men den dras först i kassan. Om du handlar för mer än 5000 inkl moms,när rabatten är dragen (8333 kr med moms och utan rabatt) så är det fri frakt.

Samma som förut gäller:

För att få köpa till ÅF-pris gäller såsom tidigre att du ska ha en registrerad firma inom SPA, Hotell, Massage, Fotvård, Butik, Webbhandel osv där våra produkter ingår som en naturlig del.

Minsta köp av en och samma artikel är 4 st för att få det rabatterade priset

Hoppas du hittar vad du söker ! Vill du bli återförsäljare av våra produkter. Sortimentet beskriver vi på www.axzion-import.se. Om du undrar över något går det alltid att ringa 0736 35 79 64 eller maila info@axzion-import.se

Med vänliga hälsningar

Ulrika och Torgny Fahlgren

Nyheter

39 SEK
169 SEK

Bra att ha?